Ledenvoordelen

Rittenregistratie met Fynch

Rittenregistratie met Fynch

Wil jij niet onnodig tijd kwijt zijn aan je ritadministratie en/of wil je laten zien dat je duurzame mobiliteit belangrijk vindt? Dan biedt de Fynch App de oplossing: al jouw ritten worden automatisch geregistreerd, met onderscheid in modaliteit en reisdoel. Tegelijkertijd word je beloond voor duurzame reiskeuzes. 

  • Automatische ritregistratie van al jouw gemaakte ritten, met onderscheid in fietsen, wandelen, OV-reizen, autorijden en vliegen, maar ook in reisdoel (zakelijk, woon-werk, privé).
  • Met één klik download je alle ritten naar Excel voor jouw administratie .
  • Word beloond voor iedere duurzame rit: fietsen, wandelen, OV-reizen en reizen buiten de spits.
  • Spaar voor diverse gave activiteiten en duurzame cadeaus.
Fynch app systeem

Koop de licentie! 

Koop de licentie via onze webshop, daarna ontvang je een e-mail met de licentiecode. Die code kun je invullen in de app die je downloadt in de appstore. 

Naar de webshop

Hoe werkt het?

Werken met Fynch is heel eenvoudig: in twee stappen ben je klaar. Download eerst de Fynch App in de Google Play of de App store om een account aan te maken. Vervolgens helpt de app je om de instellingen van jouw telefoon goed te zetten. Simpel toch? 

Wanneer je de deur uitgaat, registreert Fynch automatisch al je trips. Het enige dat je zelf moet doen, is controleren of de trip als zakelijk, woon-werk of privé is aangemerkt. De app is zelflerend, dus hoe langer je de app gebruikt, hoe beter hij dit zelf kan inschatten.  

Naast de Fynch App kun je ook online inloggen op het Fynch Platform. Hier krijg je nog meer inzicht in jouw (duurzame) reisprestaties en heb je toegang tot ProDrive Learning, een online training om alles te leren over duurzaam en veilig rijden.  

Sparen voor cadeaus

Voor al je duurzame en actieve ritten word je beloond met coins. Zo verdien je coins voor wandelen, fietsen, reizen met het OV of reizen met de auto buiten de spits. Deze coins kan je vervolgens uitgeven in Planet.Club aan kortingen op een breed assortiment aan duurzame cadeaus: van duurzame kleding tot notitieblokken en van reisproducten tot voedselwaren. Er is voor ieder wat wils.  

Op deze pagina