Blog

Partner voor het voetlicht: TrackJack

Trackjack Logo

In deze nieuwe rubriek zal ZZP Nederland de partners waar we in de loop der tijd mee zijn gaan samenwerken voorstellen. In het 17-jarige bestaan hebben wij gelukkig veel goede partners gevonden die ons helpen om het leven van de zzp’er wat te veraangenamen. In dit eerste deel stellen wij je graag voor aan onze partner Trackjack Europe.

Wie is TrackJack?
Trackjack is een bedrijf dat GPS-oplossingen biedt voor zzp’ers (maar ook MKB en het groot zakelijk segment). Voor zzp’ers is vooral de rittenregistratie van belang. Het rittenregistratiesysteem van TrackJack zorgt ervoor dat je geen losse ritten meer hoeft bij te houden als je bijtelling wilt voorkomen voor je zakelijke auto. Maar ook als je zakelijke kilometers wilt registreren en declareren biedt TrackJack uitkomst.

Waarom kiest ZZP Nederland voor TrackJack?
Gezien onze omvang, ruim 50.000 leden, komen er veel verzoeken tot samenwerking binnen op allerlei onderwerpen. Wij zijn zeer selectief in het aangaan van samenwerkingen, niet ieder bedrijf kan zomaar partner worden van ZZP Nederland. De belangrijkste reden voor het aangaan van een samenwerking is de behoefte van onze abonnees. In deze specifieke situatie was er via onze abonnees al veel vraag binnengekomen naar een rittenregistratiesysteem. Bij het selecteren van een partner spelen dan de volgende voorwaarden een belangrijke rol: er moet landelijke dekking zijn met een goede helpdesk en er moet een uniek voordeel voor onze abonnees inzitten, veelal is dit te vinden in een korting. En TrackJack voldoet aan deze eisen.

Hoe komen jullie bij TrackJack?
TrackJack kennen wij al sinds 2010. We waren in dat jaar allebei standhouder op een beurs, waarbij de eerste contacten zijn gelegd. In 2011 is de samenwerking gestart, met het aanbieden van de diensten van TrackJack aan onze abonnees. TrackJack zat toen nog in de opstartfase en ondanks dat het product zeer werd gewaardeerd, was de prijs voor onze abonnees te hoog en zijn we tijdelijk gestopt met het aanbieden van TrackJack.

In 2017 hebben we de draad weer opgepakt en is de samenwerking opnieuw aangegaan. En tot op de dag van vandaag naar volle tevredenheid van onze abonnees, onszelf en TrackJack.

Wat maakt TrackJack uniek?
We willen met onze producten en diensten de zelfstandig ondernemer ondersteunen in zijn ondernemerschap. Het feit dat de TrackJack Pro Fiscaal het Keurmerk Ritregistratiesystemen heeft en daarmee voldoet aan alle eisen die de Belastingdienst stelt, maakt dit product waardevol.  Daarbij wordt de TrackJack Pro Fiscaal voor kopers ingebouwd op een locatie naar keuze. Kortom gemak alom. En de prijsstelling van TrackJack, ten opzichte van de geboden diensten is ook zeer gunstig

Hoe verloopt de samenwerking?
Sinds de start van onze samenwerking in 2017 is deze altijd prettig verlopen. TrackJack heeft voor ons één vast contactpersoon geregeld, zodat we altijd snel kunnen schakelen. De informatie over de producten is terug te vinden op het algemene deel van onze website en de verkoop verloopt via onze eigen webshop. Op deze manier komen enkel onze abonnees in aanmerking voor de korting van 15 euro op de aanschaf. Nadat de abonnee tot koop is overgegaan, neemt TrackJack het stokje over en zorgt voor de inbouw van het apparaat in het gewenste voertuig.

Als er technische vragen zijn, of vragen die verder reiken dan de kennis die de helpdesk van ZZP Nederland heeft, dan kunnen wij de vragen doorsturen naar de klantenservice van TrackJack. Op die manier blijft geen vraag onbeantwoord.

Wat valt er nog meer te vertellen?
Natuurlijk valt er veel meer te vertellen over de TrackJack Pro Fiscaal: Lees meer
Of hoe het zit met de bijtelling bijvoorbeeld: Lees meer
Trackjack heeft ook een podcast waarin ze je alles vertellen over rittenregistratie.

Maar vooral, dat wij hopen op een nog langere en vruchtbare samenwerking, waarbij de abonnees kunnen blijven profiteren van de goede diensten van TrackJack en de korting die ZZP Nederland mag aanbieden.

Geplaatst op 9 februari 2022