Bedrijfsgezondheidsprogramma voor ZZP-ers

Healthlife Bloxxes

Het bedrijf HealthLife Bloxxes introduceert een nieuw programma voor Zelfstandigen Zonder Personeel (ZZP´ers). Centraal hierbij staan het bewaken en bevorderen van de eigen gezondheid met waar nodig de inzet van preventieve maatregelen. Het nieuwe programma is uniek en is het enige programma binnen de Benelux dat speciaal ontwikkeld werd voor ZZP-ers.

Inspanning en ontspanning
Er zijn 3 pakketten, Brons, Zilver en Goud, die inspelen op de individuele behoeften van de ZZP-er. Niet alleen zijn de verschillende gezondheidsaspecten in het programma opgenomen, maar ook — om mensen op plezierige wijze fit te houden — een blok ontspanning. Zo bevat het programma (stoel)massage en ontvangt de ZZP-er een Lijvcard waarmee korting wordt verkregen bij verschillende bedrijven op het gebied van wellness.
Het nieuwe programma is speciaal voor ZZP-ers ontwikkeld omdat voor deze ondernemers een Arbeidsongeschiktheidsverzekering vaak onbetaalbaar en aansluiting bij een ARBO-instelling helemaal uit den boze is. Dit programma is geen vervanging voor een dergelijke verzekering, maar geeft vooral inzicht in de gezondheid en biedt een totaal concept: gezondheid en ontspanning, iets wat door veel startende ondernemers wordt vergeten.

Naast het programma wordt ook elk kwartaal een workshop gegeven op verschillende locaties in Nederland. De inhoud van deze workshops is bijvoorbeeld voeding, ARBO-omstandigheden en sportactiviteiten Daarnaast geven deze bijeenkomsten een perfecte gelegenheid om te netwerken.

Goed nieuws
Voor de mensen die niet zo sportief zijn aangelegd is er gelukkig ook goed nieuws. ZZP Nederland biedt haar aangesloten zelfstandigen een alternatief voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering aan. Klik hier voor meer informatie over het betaalbare alternatief van ZZP Nederland
 

Deel deze pagina: