Collectieve zorgverzekering 2008 voor zelfstandig ondernemers

ZZP Nederland

- Deze informatie is verouderd - klik hier voor actuele informatie over collectieve zorgverzerking 2013 voor zelfstandig ondernemers -

Collectieve zorgverzekering 2008, veranderen of niet?
Iedereen in Nederland heeft een basisverzekering sinds enkele jaren. Veel Nederlanders zijn collectief verzekerd via hun werkgever zonder na te denken of deze verzekering voor hun de juiste is of de voordeligste. Voor zelfstandigen ligt dat anders, weinig zelfstandigen hebben een collectieve zorgverzekering afgesloten en betalen de volle premie.

ZZP Nederland zorgt voor collectief voordeel op de basisverzekering
ZZP Nederland heeft een collectieve zorgverzekering afgesloten bij Menzis. Aangeslotenen van ZZP Nederland ontvangen een korting van 60 Euro per jaar op de basisverzekering en 9% korting op de aanvullende verzekeringen. Hierdoor kost uw basisverzekering 85,25 Euro per maand. Deze korting geldt niet uitsluitend voor de zelfstandige maar ook voor zijn partner en gezinsleden waardoor het voordeel per gezin al snel oploopt tot enkele honderden Euro’s.

Veranderen van Zorgverzekeraar voor 2008
Veranderen is vrij simpel: iedereen wordt zonder keuring geaccepteerd door Menzis en het opzeggen van uw huidige verzekering verzorgt Menzis voor u. Aanmelden is simpel, zorgt u er wel voor dat uw huidige verzekering voor 31 december opgezegd wordt, uw nieuwe verzekering moet voor 1 februari 2008 zijn afgesloten.

Extra’s bij een Menzis collectieve zorgverzekering 
Naast een goede zorgverzekering kunnen verzekerden van Menzis rekenen op vele extra’s waaronder een gratis fittest, korting op het leefstijlprogramma ‘Beter Leven’ (gezonder afvallen, gezonder slapen, verantwoord medicijngebruik en gezond bewegen) en hulp bij het kiezen van het juiste ziekenhuis en de juiste behandeling met de Menzis Behandelwijzer.

Offerte aanvragen kan altijd
Bent u aangesloten bij ZZP Nederland dan kunt u een offerte aanvragen bij Menzis. U dient gebruik te maken van het collectiviteitsnummer 54970. U ontvangt dan een passende offerte van Menzis.

Downloads: Offerte aanvragen (pdf)


Nog niet aangesloten bij ZZP Nederland? U kunt alsnog aansluiten voor slechts 15 Euro per jaar.
Meer info hier.

Deel deze pagina: