Arbeidsongeschiktheid ZZP

Arbeidsongeschiktheid ZZP

 • Maximaal 90% van uw inkomen te verzekeren
 • Compleet adviestraject voor slechts € 399,-

Arbeidsongeschiktheid ZZP

Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ZZP'ers

ZZP Nederland heeft voor haar achterban bij diverse verzekeraars zeer aantrekkelijke kortingen weten te bedingen voor de arbeidsongeschiktheidsverzekeringen (AOV).

Direct online afsluiten

U kunt via onderstaande link een premie berekenen en de arbeidsongeschiktheidsverzekering direct online afsluiten.

LET OP! Dit is alleen mogelijk voor klasse 1 en 2 beroepen (geen fysieke arbeid).

Berekenen en/of advies*

U kunt via onderstaande link een vergelijking maken tussen meerdere verzekeraars en een premie indicatie aanvragen.

*Dit is mogelijk voor alle beroepsklassen.
 


Is een arbeidsongeschiktheidsverzekering duur?

Ondanks dat ZZP Nederland voor haar achterban bij diverse verzekeraars zeer aantrekkelijke kortingen heeft weten te bedingen voor de arbeidsongeschiktheidsverzekeringen (AOV), denken nog steeds veel mensen dat een arbeidsongeschiktheidsverzekering heel duur is. Maar de laatste jaren is de markt in beweging gekomen en is veel meer betaalbaar maatwerk beschikbaar waarbij het beschikbare budget als uitgangspunt dient. Iets doen, en inzicht krijgen in uw situatie, is beter dan niets doen.

Zo zijn er steeds meer oplossingen dan alleen de oplossing van een volwaardige AOV tot eindleeftijd die voor veel zzp’ers te duur is. Er zijn bijvoorbeeld verzekeringen mogelijk met een beperkte uitkeringsduur of een langere eigen risicoperiode. Wie ziek wordt, kan dan bijvoorbeeld twee of vijf jaar terugvallen op een uitkering. Omdat de uitkeringsduur beperkter is en dus niet tot aan de pensioenleeftijd hoeft te worden uitgekeerd, zijn dit soort oplossingen een stuk betaalbaarder. Hierbij dient goed gekeken te worden naar een eventueel partnerinkomen, financiële reserves en de risico’s van een beperktere dekking. Maar ZZP Nederland Verzekeringen kan u adviseren over polissen van diverse maatschappijen met veelal een collectieve korting voor de aangeslotenen van ZZP Nederland.  
Download (485 kB)

Het afsluiten van een AOV is best lastig en complex. Om het begrijpelijk te maken kunt u gratis een boekwerkje downloaden met alle uitleg over arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.* Voor het afsluiten van een verzekering bij ZZP Nederland Verzekeringen moet u aangesloten zijn bij ZZP Nederland.  Eerst aansluiten (slechts € 22,50 p/j)


Hulp nodig?

Bel voor meer informatie met onze verzekeringsadviseurs, voor een scherp premievoorstel met een uitstekende dekking.

050-7001952

Stuur ons een bericht


Downloads

 1.  
  Download (1,1 MB)

  PDF

 2.  
  Download (1,1 MB)

  PDF

 3.  
  Download (226 kB)

  PDF Bestand