Verzekering

Cyberrisico's

cyber slot risk wijzen privacy
Snelle en doelgerichte dienstverlening na dataverlies, hacking of cyberaanvallen
10% korting in combinatie met jouw beroepsaansprakelijkheidsverzekering
Inclusief preventie-advies en securityscan

Cyberverzekering

Je hoort en leest het steeds vaker in het nieuws dat door een cyberaanval bedrijven in zijn geheel plat liggen. Steeds meer zzp'ers worden ook getroffen door een virus, ransomware of hack. Het is verstandig om je als zzp'er hier goed tegen te beschermen.

CyberClear by Hiscox

Jouw bedrijf is vaak kwetsbaarder dan je denkt. Een gehackte website kan je reputatie schaden, een systeemuitval kan jouw bedrijf verstoren. Uit onderzoek blijkt dat 25% van de zzp'ers te maken krijgt met cybercrime. Een CyberClear verzekering van Hiscox is daarom geen overbodige luxe. CyberClear by Hiscox dekt deze risico’s volledig af en biedt snelle en doelgerichte dienstverlening na dataverlies, hacking of cyberaanvallen. Je krijgt assistentie van ervaren security- en privacyprofessionals, met wereldwijd bereik en uitgebreide expertise, die werken volgens een gedegen incident response-plan. Zij helpen je bijvoorbeeld databases en websites te herstellen, belanghebbenden te informeren en de schade te beperken.

Aanvragen Cyber verzekering

Je kunt de verzekering eenvoudig aanvragen door onderstaand formulier te downloaden en ingevuld te versturen aan verzekeringen@zzp-nederland.nl. In het formulier vindt ook de premieberekening plaats. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact op met één van onze adviseurs, ze helpen je graag verder. 

Met een bav van Hiscox korting op cyberverzekering

Hiscox heeft een verzekering ontwikkeld die ondernemers juist tegen deze risico’s beschermd, de CyberClear by Hiscox verzekering. En omdat je al verzekerd bent bij Hiscox bieden ze jou de mogelijkheid om de CyberClear verzekering af te sluiten tegen een gereduceerd combinatietarief. Je ontvangt 10% korting op deze cyberpolis in combinatie met jouw beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Met de combinatie van de beroepsaansprakelijkheidsverzekering en Cyberverzekering van Hiscox is jouw bedrijf dus nóg beter beschermd!

Wat doet de Cyberverzekering van Hiscox?

Van een verzekering mag je verwachten dat deze de financiële risico’s opvangt, maar bij de Cyberverzekering speelt ook de ondersteuning een grote rol. In geval van een incident word je bijgestaan door een gespecialiseerd Hiscox schadeteam en een nauwkeurig opgezet team van partners. Kortom de CyberClear by Hiscox verzekert je tegen de stijgende risico´s van cybercriminaliteit, maar ook tegen eigen schades zoals schade aan jouw website en verlies van eigen documenten en elektronische data.

Hoe groot is jouw cyberrisico?

De belangrijkste afweging voor jou is uiteraard hoe groot jouw kans is op het oplopen van financiële schade als gevolg van een cyberaanval. Hiscox heeft de Cyber Exposure Calculator ontwikkeld om je bewust te maken van de mogelijke financiële impact van een cyberaanval. Door de waarde van gegevens te begrijpen, kan je beter gefundeerde beslissingen nemen over hoe het risico moet worden beheerd. Ga naar de Cyber Exposure Calculator

Hulp of advies nodig van onze adviseurs?

Heb je een vraag, zijn er onduidelijkheden of heb je behoefte aan advies? Bel of mail vrijblijvend met onze adviseurs voor meer informatie.
050-7001950 Stuur ons een e-mail
Contact met verzekeringsadviseur

Wat is gedekt?

Ook de gevolgen van diefstal van privacygevoelige gegevens zijn verzekerd, zowel de aansprakelijkheidsschade als de eigen schade die voortvloeit uit de inbreuk.

  • Als je website of e-mail onbedoeld het auteursrecht schendt, laster verspreidt of een virus bevat, kan dit tot claims of schades leiden. 
  • Hacking: Je bent verzekerd tegen schade veroorzaakt door hackers.

Snel specialisten nodig? Dan vergoeden wij de redelijke en noodzakelijke kosten van de experts, ongeacht of jij hen zelf inschakelt of dat wij dat voor je doen.

Het uitvallen van jouw systemen door hacking of een andere cyberaanval heeft gevolgen voor je inkomsten. Wij vergoeden de financiële gevolgschade voor een duur van maximaal 12 maanden. Bijvoorbeeld als een webshop voor afnemers onbereikbaar is, een machine uitvalt of jouw voorraden bederven.

Als verzekerde profiteer je van gratis advies en securityscans.

CyberClear by Hiscox dekt de financiële gevolgen van inbreuk op jouw systemen of data.

Meer informatie of persoonlijk advies

ZZP Nederland heeft een eigen advieskantoor met deskundige en volledig onafhankelijke adviseurs. Je kunt al je vragen stellen rondom verzekeringen, uiteraard geheel vrijblijvend. Onze adviseurs bespreken jouw persoonlijke situatie en geven advies over hoe je deze risico's zou kunnen afdekken. Ben je online een verzekering aan het afsluiten en loop je ergens tegenaan? Ook dan helpen onze adviseurs je graag.

T: 050 700 1950
E: verzekeringen@zzp-nederland.nl

Op deze pagina