Ledenvoordelen

Kosteloze rechtshulp bij Letsel- en Ongeval schade

Een ongeval tijdens werkzaamheden of in het verkeer kan grote gevolgen hebben, zoals blijvende arbeidsongeschiktheid. Dat kan iedere zzp’er of één van zijn gezinsleden overkomen en je kunt dan worden  geconfronteerd met een forse inkomensdaling. Misschien betekent dat wel het einde van de onderneming. Een schadevergoeding eisen bij een aansprakelijke partij is niet gemakkelijk. Maar met de juiste hulp wordt dit een stuk eenvoudiger.

Flyct logo

Schadevergoeding kan naast inkomensschade onder andere bestaan uit medische zorgkosten, hulp in huishouding, hulp bij werkzaamheden in en om de woning, reiskosten. Zowel al gemaakte kosten als kosten die in de toekomst gemaakt moeten worden.

Heb je letsel opgelopen en ben je daardoor geheel of gedeeltelijk arbeidsongeschikt? Dan heb je mogelijk direct geen (volledig) inkomen meer. Je krijgt bij letsel geen salaris doorbetaald en je hebt eveneens geen recht op een Ziektewetuitkering of een andere UWV-uitkering. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering heeft vaak een wachttermijn. Daarnaast geeft deze bij letselschade meestal geen volledige vergoeding voor de inkomensschade.

Heb je letsel opgelopen door toedoen van een andere partij? Dan moet de aansprakelijke partij jouw inkomen aanvullen gedurende de periode dat je arbeidsongeschikt bent. Hoe langer deze periode duurt, hoe lastiger deze letselschadevergoeding is op te eisen. Het is daarom belangrijk dat je zo snel mogelijk contact opneemt met een ervaren letselschadespecialist, die jouw belangen behartigt.

ZZP Nederland is daarom een samenwerking aangegaan met Flyct letselschadespecialisten. Voor jou is deze juridische bijstand kosteloos (als het letsel binnen Nederland is opgelopen), omdat deze kosten ook betaald moeten worden door de aansprakelijke partij. Flyct is het grootste onafhankelijke letselschadebureau in Nederland en voldoet aan alle Keurmerkeisen. Je kunt zelf rechtstreeks contact met ze opnemen.

Flyct is bereikbaar via telefoonnummer 088 100 43 00 of per mail: nieuweschade@flyct.nl