ZZP Zorgverzekering

ZZP Zorgverzekering

  • Korting bij 6 verschillende zorgverzekeraars
  • Met 1 telefoontje is overstappen geregeld

ZZP Zorgverzekering

Collectieve ZZP Nederland Zorgverzekering 2018

Besparen op uw zorgverzekering zonder dat u in hoeft te leveren. Dat kan eenvoudig door gebruik te maken van het collectief van ZZP Nederland. Uit een recent onderzoek blijkt dat driekwart van de Nederlanders te veel betaalt voor hun zorgverzekering. Bij zelfstandigen ligt dat aantal nog hoger omdat er weinig collectieven voor zelfstandigen zijn.

ZZP Nederland heeft met de grootste verzekeraars een overeenkomst gesloten waardoor u tot 8% op de basisverzekering krijgt en tot 15% op de aanvullende verzekeringen. Hierdoor bespaart u al snel 100 euro per persoon op de basisverzekering, het voordeel op de aanvullende verzekeringen komt hier nog bij.

Ook als u niet van zorgverzekeraar wilt wisselen dan kunt u ook overstappen naar het ZZP Nederland Collectief. Een telefoontje naar uw zorgverzekeraar is voldoende. Wij hebben voor u enkele bespaartips voor de premie van uw zorgverzekering opgesteld.


Alleen voor aangesloten zelfstandigen

Let op! De collectieve korting geldt alleen indien u aangesloten bent bij ZZP Nederland (slechts € 22,50 excl. btw per jaar).


Wisselen of overstappen van zorgverzekeraar is eenvoudig

Bent u al verzekerd bij een van de verzekeraars? Dan kunt u telefonisch bij de betreffende verzekeraar aangeven dat u bent aangesloten bij ZZP Nederland en het collectiviteitsnummer doorgeven.

Als u van uw huidige zorgverzekeraar wilt overstappen naar een van onze collectieve verzekeringen dan hoeft u weinig te doen. Als u hierboven klikt op de verzekeraar van uw keuze, komt u op de pagina van de betreffende verzekeraar terecht. Hier vult u uw gegevens in en de verzekeraar zorgt voor de rest. Ook uw huidige zorgverzekering wordt dan automatisch opgezegd per 1 januari 2018.

Bij CZ hebben wij een uitgebreidere collectieve aanvullende verzekering. Bekijk hier het verschil tussen de collectieve en particuliere verzekering van CZ. 

  1.  
    Download (306 kB)* Voor het afsluiten van een verzekering bij ZZP Nederland Verzekeringen moet u aangesloten zijn bij ZZP Nederland.  Eerst aansluiten (slechts € 22,50 p/j)

Downloads

  1.  
    Download (226 kB)

    PDF Bestand