Pensioen

Pensioen opbouwen via JOUW Lijfrente

man pensioen
Tijdelijk GRATIS advies t.w.v. €299 via JOUW Service
Tijdelijk betaal je in 2023 géén aankoopkosten voor lijfrentebeleggen.
Het opgebouwde vermogen blijft van je nabestaanden bij overlijden
Flexibele inleg: je bepaalt zelf wanneer en hoeveel je inlegt
Betaal geen afsluitkosten voor openen rekening

Het is jouw lijfrente, niet van het collectief

Bij JOUW geloven wij niet in het collectief. Wij geloven in jou. Als zzp’er maak jij je eigen keuzes. Bij ons kan je terecht om je eigen pensioen op te bouwen met beleggen. En later kun je je opgebouwde pensioen ook via ons uitkeren. Opbouwen én uitkeren bij JOUW doe je met lijfrente. Voor meer algemene informatie over pensioenen kun je kijken op onze Pensioen pagina.

Deze tekst is geschreven door JOUW Lijfrente.

Bouw meer pensioen op met lijfrente

Als zzp’er ben je zelf verantwoordelijk om je eigen pensioen op te bouwen. Nog niet goed geregeld? Dan is het slim om daar nú mee te beginnen. Bij ons wordt je geld niet op rente geplaatst, maar belegd. Wij geloven dat beleggen, zeker op de wat langere termijn, (veel) meer kan opleveren dan de huidige rente.* Ook als je je opgebouwde kapitaal omzet in een lijfrente-uitkering, kan je bij JOUW blijven beleggen. JOUW is een van de weinige partijen waar dat kan.

logo JOUW

Geen omkijken naar

Jij bent als zzp’er natuurlijk heel druk met je eigen bedrijf. Daarom zoek je een partij die de zaken goed voor je regelt, zodat je er zelf geen omkijken naar hebt. Neem nu 10 minuten de tijd en wij regelen de rest.

Beleggen tijdens de opbouw- en uitkeringsfase

Bij JOUW wordt je geld belegd, tijdens de opbouwfase (tot AOW) én daarna tijdens de uitkeringsfase. En dat geeft uitzicht op meer pensioen. Let wel: beleggen brengt meer risico met zich mee dan sparen. Je kan dus (een deel van) je uitkering verliezen. Past dit niet bij jou of ben je sterk afhankelijk van de uitkering? Dan kun je misschien beter kiezen voor een defensieve beleggingsmix of voor een spaarvariant tijdens de uitkeringsfase.

Bereken jouw rendement!

Een cadeautje voor jou als lid van ZZP Nederland

ZZP Nederland werkt samen met JOUW Lijfrente en heeft nu een actie voor haar leden: open je voor 1 september 2023 een rekening via JOUW Lijfrente?

  • Dan krijg je gratis advies over je mogelijkheden;
  • Betaal je in 2023 géén aankoopkosten voor lijfrentebeleggen.

JOUW Service geeft alleen advies over het eigen JOUW Lijfrente product.

Neem contact op!

Neem contact op om gebruik te maken van de aanbieding. Geef hierbij aan dat je lid bent van ZZP Nederland.
020 - 522 20 92 Stuur een email
man pensioen

Het is en blijft jouw geld

Bij overlijden komt het vaak voor dat een deel van je kapitaal vervalt aan de verzekeraar. Dit is opgenomen in de polisvoorwaarden. Niet bij JOUW. Bij ons gaat het geld voor 100% over naar de erfgenamen. Wel zo eerlijk.

Zekerheid

Bij JOUW kan je zelf kiezen hoe je wilt beleggen; met veel, minder of weinig risico. Dit noemen we offensief, neutraal of defensief beleggen.

Belggingsmix JOUW
Procentuele verdeling over beleggingsfondsen (beleggingsmix)

Kosten

JOUW Lijfrente aanvragen is bij ons helemaal gratis. De aankoopkosten van de beleggingsfondsen zijn 0,5%. De verkoopkosten van de beleggingsfondsen zijn 1,25%. De beheervergoeding varieert van 0,6% tot 0,9% per jaar. Wil je een gedetailleerd overzicht van alle kosten binnen JOUW? Lees dan de prospectus, Essentiële-informatiedocument (Eid) en de Essentiële beleggersinformatie (EBI) van de betreffende fondsen. Deze documenten vind je hier.

ZZP Nederland bemiddelt niet en geeft geen advies inzake pensioen

De adviseurs van ZZP Nederland Verzekeringen helpen je graag met zzp-verzekeringen maar geven geen advies en/of bemiddelen niet in pensioenproducten. Heb je behoefte aan advies over lijfrente? JOUW service geeft advies over de mogelijkheden om te beleggen voor je lijfrente met de producten van JOUW.

De kleine lettertjes

De gestorte geldbedragen in het kader van het opbouwen of uitkeren van lijfrente zullen na storting worden belegd, gespreid over de beleggingsfondsen overeenkomstig de procentuele verdeling die je op dat moment wilt. Door de koersfluctuaties van de beleggingen is de waarde van je participaties in de beleggingsfondsen continu aan verandering onderhevig. Dit zorgt ervoor dat de procentuele verdeling zoals dat belegd is in de beleggingsfondsen continu wijzigt. Hierdoor is de procentuele verdeling ten opzichte van de oorspronkelijke procentuele verdeling continu aan wijziging onderhevig. Van belang is dan ook dat je regelmatig het klantenportaal van JOUW bezoekt om jezelf te informeren inzake de actuele procentuele verdeling.

Je bepaalt zelfstandig of je een wijziging in de procentuele verdeling doorvoert en, in voornoemd kader, vervolgens een opdracht geeft aan JOUW. Een verzoek tot wijziging van de procentuele verdeling wordt niet getoetst aan je persoonlijke situatie. JOUW is namelijk alleen fondsmanager van beleggingsfondsen. JOUW bepaalt niet of een wijziging in de procentuele verdeling zoals je bent belegd in W&O Beleggingsfondsen plaatsvindt. JOUW geeft je ook geen advies aangaande de procentuele verdeling.

Risico indicator

* Dit is een reclame. Voor JOUW Lijfrente is een essentiële-informatiedocument opgesteld, welke je hier kan downloaden. Aangezien JOUW Lijfrente meerdere beleggingsopties
kent, kan je aanvullend op het essentiële-informatiedocument onderaan deze pagina onder ‘Documenten’ tevens het prospectus en de essentiële beleggersinformatie-documenten van de beleggingsfondsen downloaden. Deze documenten bezitten informatie over het product, de kosten en de risico’s. Vraag erom en lees deze documenten voordat je het product koopt. Voor uitleg over de risicometer kan je hier terecht. De waarde van je beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Belangrijk om te weten is dat de uitkeringen bij JOUW Lijfrente variabel zijn, afhankelijk van het beursklimaat. De uitkeringen bij de verzekeraars zijn vast. Voor mensen die financieel afhankelijk zijn van het aanvullende pensioen is JOUW Lijfrente dan ook niet geschikt. Je hebt
namelijk uitzicht op meer rendement dan de huidige rente. Maar je loopt ook het risico dat je kapitaal minder waard wordt. Echter, als je in de positie verkeert dat je het
risico van variabele uitkeringen kunt dragen, dan biedt JOUW Lijfrente een zeer interessant alternatief.

Op deze pagina