Certificaat privacywetgeving

Korting

Natuurlijk wil je goed omgaan met de gegevens die je van je klanten krijgt. Maar wist je dat op overtredingen van de privacywetgeving hoge boetes staan?

Gratis Privacy Zeker startpakket

ZZP Nederland biedt al haar abonnees nu gratis toegang tot het Privacy Zeker startpakket. Bewustwording is namelijk de eerste stap om de privacyzaken op orde te krijgen. Met Privacy Zeker Start krijg je de zeer praktische e-learning ‘privacy op de werkplek’. Daarnaast krijg je een gratis privacy check, privacy updates en toegang tot jouw eigen datalekregister, plus ondersteuning van privacy-experts in het geval van een datalek.
 
Link: | Meer informatie en aanmelden |

 

Handboek uitleg begrippen

Met de AVG zijn er ook veel nieuwe termen die duidelijkheid vereisen. Daarom heeft Privacy Zeker een handboek opgesteld waar alle termen die bij de AVG voorbij komen worden uitgelegd. Klik hier (inlog verplicht) om naar het handboek te gaan.

Krijg ik als zzp'er hier mee te maken?

Als ondernemer verwerk je vaak persoonlijke informatie van je klanten, of van de klanten van je klanten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de naam, adresgegevens of e-mail. Een verkeerd geadresseerde e-mail of een verloren usb stick, een datalek kan je zomaar overkomen. Heb jij daarnaast het verplichte privacybeleid al met je klanten gedeeld en alle procedures op orde? Allemaal verplichtingen onder de privacywetgeving. 

Privacy Zeker en ZZP Nederland werken samen om je te helpen. Privacy Zeker biedt tools aan voor de zelfstandige ondernemer zodat je eenvoudig kunt voldoen aan de nieuwe privacywetgeving. ZZP Nederland zorgt voor korting.

Korte introductievideo

Waar moet je rekening mee houden met de privacywetgeving. Bekijk hier een introductievideo en leer alvast de belangrijke termen. Daarna kun je ook vragen beantwoorden om te kijken of je de termen begrijpt.


Waarom een abonnement?

De verplichtingen van de privacywetgeving en de inzichten en aanwijzingen van de toezichthouder wijzigen periodiek. Eenmalig alles opzetten is dan ook niet genoeg. Wij zorgen ervoor dat je updates krijgt bij wijzigingen. Ook als je zelf andere dienstverlening, bijvoorbeeld een klantenkaart, gaat inzetten helpen wij je met de verplichtingen die daarbij horen. Uiteraard is ook onze gratis helpdesk bij het abonnement inbegrepen.

Korting

Het abonnement is voor een minimale duur van 2 jaar. Aangesloten ondernemers bij ZZP Nederland ontvangen het 1e jaar een korting van € 20,- voor de dienstverlening van Privacy Zeker en de kosten voor het 1e jaar bedragen hierdoor € 155,-. Het 2e jaar van het abonnement betaal je de reguliere prijs van € 175,-.

Wat krijg je?

Voor dit bedrag krijg je;

  • onbeperkte mogelijkheid tot vervaardigen van verwerkersovereenkomsten
  • updates bij nieuwe privacywetgeving
  • online training 
  • een certificaat, toont dat je aan de eisen voldoet en wekt vertrouwen
  • gemak, ontzorging op het gebied van privacywetgeving
  • een gratis helpdesk
  • hulp bij het aangeven en repareren van een datalek.

Aanmelden Privacy Zeker

Word nu Privacy Zeker

Deel deze pagina: