Gratis financieel plan

Service

Gratis inzicht in je financiële scenario’s als zzp’er

De laatste tijd lees je enorm veel berichten over de verantwoordelijkheden die een zzp’er moet nemen als het gaat om pensioen en arbeidsongeschiktheid en dat er vanuit de overheid hiervoor weinig tot niets geregeld is. Daarbij staat nooit wat dit nou betekent voor jouw persoonlijke financiële situatie. Terwijl dat juist het belangrijkste is!

Plannen maken

Stap voor stap breng je met de tool, het Financieel Plan, je financiële situatie in kaart. De tool maakt vervolgens berekeningen en toont je het heden én de toekomst. Je kunt zien wat er bijvoorbeeld gebeurt met je besteedbaar inkomen als je stopt met werken of arbeidsongeschikt raakt. Maar je kunt ook mooie plannen maken. Wil je er een jaartje tussenuit? Dan weet je precies wat je nu opzij moet zetten om dat straks werkelijkheid te laten worden. 


Uitleg Financieel Plan


Risico's afdekken

Om die reden biedt ZZP Nederland gratis het online financieel plan van Knab aan. Op basis van dit inzicht ben je in staat om een goede afweging te maken welke financiële risico’s je wel/niet wilt of kunt lopen. Een financieel adviseur kan je aanvullend helpen met dit inzicht en het afdekken van deze risico’s. 


Deel deze pagina: